-    - Durf je de dingen te uiten, die in je omgaan?

-    - Loopt het goed in je relatie of heb je het gevoel dat je dingen mist?

-    - Mis je iets in je leven? Gaat je leven niet zoals je had gehoopt/gedroomd?

-    - Heb je iets waarop je leegloopt?

 

 

Ontwikkeltherapie

Ontwikkeltherapie is een manier van ondersteunen waarbij niet wordt gekozen voor vaststaande methodes, maar waarbij de manier van begeleiden volledig op jou wordt afgestemd. Door middel van gesprekken gaan we samen onderzoeken hoe we oude pijnen en verdriet kunnen transformeren naar een meer positieve levenshouding, naar meer inzicht en bewustwording. ‘Van pijnstilling naar heling’ waarbij verandering door (spirituele) groei centraal staat. Geen ‘korte termijn oplossingen’ meer, maar een kans om je leven opnieuw vorm te geven. Jezelf opnieuw uit te vinden! Jezelf ont-wikkelen en worden wie je werkelijk en ten diepste bent!

Een aanpak die ook uitermate geschikt is voor relaties die moeizaam lopen en een nieuwe impuls nodig hebben. We werken namelijk niet aan het ‘bijschaven’ van wat er op dit moment is, een proces waarbij elk ‘wat water bij de wijn’ doet. Maar voelen dat door persoonlijke groei en nieuwe inzichten er opnieuw ruimte komt om de ander te ontmoeten of misschien wel los te laten.  

Wij laten ons hierbij vooral leiden door onze intuïtie en maken, als dat nodig is, ter ondersteuning gebruik van technieken of werkwijzen waar we ervaring mee hebben.

Eén manier van behandelen lichten we er graag even uit en dat is ‘Eenheidsheling’. Een methode die helemaal bij deze tijd hoort. Verderop leggen we uit wat ‘Eenheidsheling’ is en hoe het in z’n werk gaat.

 

 

 

 

Wat is ‘Eenheidsheling’ 

Eenheidsheling is een nieuwe vorm van energetische behandeling en werkt met Eenheidsenergie. Een hele pure, zuivere en liefdevolle energie. Het doel van Eenheidsheling is groeien naar eenheid van lichaam, ziel en geest. Naar verbondenheid en liefde. Door persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je bewustzijn groei je naar deze eenheid. Eenheidsheling ruimt beperkende, mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan bijvoorbeeld karma. Eenheidsheling brengt eenheid in lichaam, geest en ziel, waardoor je met meer zelfvertrouwen, kracht, plezier en ontspanning in het leven staat.

Hierbij speelt je ziel een belangrijke rol. Jouw ziel bepaalt tijdens de healing wat je los mag laten, hoe dat gebeurt en in welk tempo. Dat maakt eenheidsheling een prima instrument voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Zodat jij die volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt gaan maken!

Eenheidsheling is voor iedereen geschikt. Voor volwassenen alsook voor kinderen. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van wat geheeld mag worden en wat losgelaten mag worden.

Eenheidsheling is niet zozeer gericht op lichamelijke klachten, maar op het helen van het mentaal/emotionele deel. Maar het kan wel gebeuren dat er zomaar ook lichamelijke klachten verholpen worden.

Tijdens de healing lig je lekker toegedekt met dekens op de behandeltafel. De healer gaat aan het hoofdeind zitten gaat in meditatie. Vervolgens ontstaat er een energiekoepel waarin de healing plaatsvindt. Er wordt gezuiverd wat je niet meer nodig hebt en er wordt onder jouw aandacht gebracht wat geheeld mag worden. De echte heling doe je dus zelf, door je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen. Je kunt er altijd op vertrouwen dat alles wat gebeurt tijdens de healing, ook móest gebeuren, want jouw ziel heeft de regie in handen.