-    - Durf je de dingen te uiten, die in je omgaan?

-    - Loopt het goed in je relatie of heb je het gevoel dat je dingen mist?

-    - Mis je iets in je leven? Gaat je leven niet zoals je had gehoopt/gedroomd?

-    - Heb je iets waarop je leegloopt?

 

 

Ontwikkeltherapie

Ontwikkeltherapie is een manier van ondersteunen waarbij niet wordt gekozen voor vaststaande methodes, maar waarbij de manier van begeleiden volledig op jou wordt afgestemd. Door middel van gesprekken gaan we samen onderzoeken hoe we oude pijnen en verdriet kunnen transformeren naar een meer positieve levenshouding, naar meer inzicht en bewustwording. ‘Van pijnstilling naar heling’ waarbij verandering door (spirituele) groei centraal staat. Geen ‘korte termijn oplossingen’ meer, maar een kans om je leven opnieuw vorm te geven. Jezelf opnieuw uit te vinden! Jezelf ont-wikkelen en worden wie je werkelijk en ten diepste bent!

Een aanpak die ook uitermate geschikt is voor relaties die moeizaam lopen en een nieuwe impuls nodig hebben. We werken namelijk niet aan het ‘bijschaven’ van wat er op dit moment is, een proces waarbij elk ‘wat water bij de wijn’ doet. Maar voelen dat door persoonlijke groei en nieuwe inzichten er opnieuw ruimte komt om de ander te ontmoeten of misschien wel los te laten.  

Wij laten ons hierbij vooral leiden door onze intuïtie en maken, als dat nodig is, ter ondersteuning gebruik van technieken of werkwijzen waar we ervaring mee hebben.