Bewustzijnscoaching

Inleiding
Zoals we onder Bewustzijn hebben kunnen lezen, komt het hebben van een ‘bevroren’ waarheid veel voor. Mogelijk zelfs bij elk mens. Want het gaat daarbij niet alleen over dogma’s, maar ook over geconditioneerde denkpatronen en vooroordelen. Het (onbewust) overnemen van beelden, waarden en begrippen die je ouders, leraren, vrienden of managers je hebben voorgehouden. Maar zijn het ook werkelijk jouw keuzes? Wilde je echt dit beroep uitkiezen, bij dat bedrijf werken, op deze manier leven, bij die club horen enz. Als alles klopt in je leven, dan ben je een gelukkig mens. Maar als je een regelmatig terugkomend gevoel hebt dat er ergens iets knelt, dan is het de moeite waard om daar eens naar te kijken. Je zult weten als je ergens klaar voor bent.

Bewustzijnscoaching kan je ondersteunen om een dergelijk sluimerend gevoel boven water te krijgen. Om je innerlijke passie te vinden en van daar uit te weten wat je wilt. Bewustzijnscoaching kan ondersteuning bieden in het traject van waar je nu bent, naar waar je heen wilt.

Want het principe van Bewustzijnscoaching wat hier gevolgd wordt, is betrekkelijk eenvoudig: ‘mensen helpen in henzelf de antwoorden op hun vragen te vinden’. Als coach heb ik alle antwoorden niet. Maar als er een onderling vertrouwen is en het is voor jou het goede moment, dan is de kans groot dat we die samen zullen mogen vinden.
Bewustzijnscoaching doet dus eigenlijk niets anders dan je helpen je bewustzijn uit te breiden om te komen tot diepere inzichten van je leven hier op aarde. Om een bewust en bezield leven te kunnen leiden.

Vrede met jezelf
opent de poort naar liefde,
licht en overvloed in je leven.
En is het grootste geschenk
voor jou en de wereld!

 

In het kort
Bewustzijnscoaching kan je helpen:

- bij het doorbreken van oude denkpatronen
- bij het vinden van je innerlijke passie en verlangens
- bij het maken van wezenlijke keuzes in je leven
- om zelfbewust in goede relaties te staan
- om te Zijn in plaats van ‘lijken te zijn’
- om te beseffen dat je een ziel bent met een lichaam
- om in contact te komen met je intuïtief bewustzijn
- om van ‘wonde naar verwondering’ te komen…


Resumerend kun je zeggen dat Bewustzijnscoaching je helpt bij het verkrijgen van innerlijke rust en vrede door innerlijke groei en bewustwording. Zodat je van daaruit bewuste keuzes kan maken die je leven werkelijk zullen verrijken en waar je ware rijkdom en schoonheid zult leren zien en ervaren. Meestal eerst in kleine dingen en kleine stappen, om dan toe te groeien naar een nieuwe manier van in het leven staan; helemaal in het moment! BewustZijn!

Geloof niets omdat iemand anders het zegt of gelooft,
geloof alleen in wat je zelf als waar ervaart.

(De Boeddha)